• +31(0)6 29160642
 • info@norgerstee.nl

Heidag Arrangement

Heidag Arrangement

Vergaderen op locatie - Heidagen - Trainingen - Mindfullness Sessies in de BrinkStee

Welkom in de BrinkStee.

 De Saksische boerderij is een fijne intieme  plek om samen te komen. Overnachten is mogelijk, er zijn 8 kamers met eigen sanitair en zijn eventueel ook als tweepersoonskamer te gebruiken. In de naastgelegen boerderij zijnood nog 3 tweepersoonsappartementen.De rustige landelijke omgeving en het unieke Norger Eslandschap bieden rust en ruimte. De Saksische boerderij is luxe ingericht en beschikt over alle faciliteiten voor geslaagde heidag of vergadering.  Achter het rijksmonument bevindt zich een boomgaard met overdekte hooiberg, een heerlijke rustige plek om te lunchen, dineren of te Barbecuen. Kom geniet en ga daarna weer ontspannen aan de slag!

De BrinkStee is een prachtige locatie tussen Groningen en Assen waar je in alle rust kunt vergaderen, trainingen organiseren, seminars en lezingen kunt geven. De oude Saksische boerderij is een volledig gerestaureerd rijksmonument uit 1801 en biedt volop rust en ruimte. De boerderij is luxe en sfeervol gerestaureerd, de authentieke elementen zijn behouden gebleven. Naast de grote vergadertafel zijn er fijne zithoeken, heerlijke loungebanken en de opkamer om in kleine setting te werken.  U beschikt altijd exclusief over de gehele locatie.

Vergaderen in Landelijke Sfeer

De voormalige schuur is omgetoverd tot een sfeervolle vergaderruimte, voorzien van alle moderne faciliteiten. Er is een 55Inch smart-tv met alle aansluitingen en in het hele huis is gratis WiFi beschikbaar. De Opkamer is geschikt om in kleine setting te werken. Achter de boerderij ligt de boomgaard met een fijn terras. Voor een beetje ontspanning tussendoor kan u tafeltennissen en in de hooiberg staan ook een paar fijne loungebanken.


De BrinkStee is zeer geschikt voor meerdaagse heisessies en bijeenkomsten. Naast de vergaderruimtes zijn er 7 gastenkamers met badkamers en suite en één slaapkamer met 4 bedstede’s (met overigens normale éénpersoonsmatrassen). Er kunnen maximaal 20 personen overnachten. 

Eten & drinken

Het ontbijt en de lunch worden verzorgd met verse streekproducten en fruit en groente uit de moestuin. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het diner dit gaat in overleg. U kan er ook voor kiezen om naar een restaurant in het centrum van het dorp te gaan op enkele minuten loopafstand. Een verblijf op basis van zelfverzorging of een chefkok uitnodigen behoord ook tot mogelijkheden. In de leefruimte bevindt zich een grote keuken met een fornuis met 3 ovens, koelkast en vaatwasser. 

Even lekker ontspannen tussendoor

Gasten van de BrinkStee mogen gebruik maken van de aanwezige sauna en hot-tub. Rondom de boerderij ligt een prachtig uniek natuur/cultuurlandschap met bossen en het mooie unieke Norger Eslandschap, dit nodigt uit om te wandelen en te [ATB]fietsen. Wil je niet weg? Vanuit de boerderij loop je zo de boomgaard in waar je een vergaderbreak of teambuildingsactiviteit kunt laten verzorgen.

Locatie

Deze landelijke vergaderlocatie ligt aan de rand van het centrum van Norg, Centraal gelegen tussen Groningen en Assen. De BrinkStee is goed bereikbaar via de A28/N373, er is gratis parkeerruimte aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is deze vergaderlocatie goed bereikbaar: de bus stopt voor de deur. 


Verdere Informatie

Ontbijt: buffet

Lunch:

 • Rustieke lunch met verse producten o.a. huisgemaakte soep, salade, belegde broodjes.
 • In overleg is er veel mogelijk.

Activiteiten:

 • Wandeling
 • Mountainbike- of Fietstocht
 • Paardencoaching
 • Survivalworkshop
 • Kookworkshop 

Diner:

 • Diner in een restaurant in het dorp
 • Dinerbuffet 
 • Barbeque
 • Foodtruck met pizzabakker 
 • Kookworkshop
 • Chefkok op uitnodiging

Faciliteiten

Vergaderen op locatie?

Wij denken graag met u mee! Mail naar info@norgerstee.nl of neem contact op via 06 291 606 42.