• +31(0)6 29160642
  • info@norgerstee.nl

Heidag aanvragen

Heidag aanvragen

Heidag en Trainingen in de BrinkStee

Voor al uw Heisessies of bijeenkomsten voor leidinggevenden en personeel.

Dit is de externe locatie waar u in alle rust kan vergaderen, trainingen kan organiseren, en seminars en lezingen kunnen worden gegeven. De BrinkStee en de natuurlijke omgeving bieden u alle faciliteiten voor een perfect heidag en het geven van trainingen. 

U verblijft in een rijksmonument uit 1801 aan de Brink van de Eerste Laan, op de rand van het centrum van Norg.  De Saksische boerderij heeft een boomgaard, speelveld met trampoline, tafeltennistafel en een hottub. In de hooiberg is een overdekt terras met loungebanken. 

Indeling

De BrinkStee heeft een woonhuis met een oude opkamer, deze is geschikt om in een klein groepje te overleggen of om even lekker te relaxen.

De Saksische Boerderij gebouwd in 1801 heeft 7 slaapkamers met badkamers on-suite. Er is 1 slaapkamer met 4 bedstedes waar overigens normale eenpersoonsmatrassen in liggen en de badkamer is op de overloop.

 

De leef-/groepsruimte is in de oude schuur met een grote keuken, een fornuis met 3 ovens, koelkast en vaatwasser op de koeienstal. De zithoeken staan in de vroegere varkenstallen en heerlijke loungebanken in de Baander.

De accommodatie is voorzien van een smart-tv met alle aansluitingen om presentaties te houden. In de hele accommodatie is gratis WiFi beschikbaar.

Achter de boerderij is een grote tuin, met trampoline en tafeltennistafel. In deze boomgaard kan u heerlijk relaxen op een terrasje of in de hot-tub. In de hooiberg staat een tafeltennistafel en een voetbaltafel. 

Faciliteiten

Wellness

De gasten kunnen gebruikmaken van een sauna en de hot-tub.

Wanneer u gebruik wil maken van de hot-tub wordt er €65,- gerekend voor het hout en service, de gebruikers zorgen er zelf voor dat het water op temperatuur komt dit duurt ongeveer 3 tot 4 uur of voor een meerprijs wordt de hottub voor u op temperatuur gebracht.

Omgeving

Kom, relax en beleef de geschiedenis en de natuur. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, [ATB] fietsen door de bossen en het mooie Es-landschap rond het dorp.

Het centrum van Norg met restaurantjes, winkels en supermarkten zijn op enkele minuten lopen.

Groningen en Assen liggen op ± 20 minuten rijden vanaf Norg. De bus [Lijn 83] naar beide steden stopt voor de deur.

Natuur omgeving Norg Drenthe

Beschikbaarheid

[vrcalendar id="2" /]

Reserveren

Caldera Forms is per 5 april 2022 gesloten en niet meer beschikbaar om te downloaden. Je kunt in plaats daarvan de andere formulier plugins proberen

Groepsannuleringsverzekering afsluiten?

Groepsannuleringsverzekering afsluiten
Wat als door ziekte van jezelf/één van je reisgenoten of andere redenen het langverwachte verblijf niet door kan gaan? Bespaar jezelf de financiële gevolgen door een groepsannuleringsverzekering af te sluiten, zodat de hele groep verzekerd is tegen annuleringskosten. Klik HIER  om deze snel en eenvoudig af te sluiten!