• +31(0)6 29160642
  • info@norgerstee.nl

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie de BrinkStee

Groepen tot 20 personen

U logeert in een rijksmonument uit 1801 aan de Brink van de Eerste Laan, op de rand van het centrum van Norg.  De Saksische boerderij heeft een boomgaard, speelveld met trampoline, tafeltennistafel en hottub. In de hooiberg is het overdekte terras met loungebanken en een kinderspeelplaats.

Norgerstee kent een rijke geschiedenis. Benieuwd? Lees hier meer over de bouwhistorie of klik op de knop hieronder om te reserveren.

De BrinkStee heeft een woonhuis met een oude opkamer. De Saksische Boerderij gebouwd in 1801 heeft 8 slaapkamers met badkamers on-suite. Er is 1 slaapkamer met 4 bedstedes waar overigens normale eenpersoonsmatrassen in liggen  de badkamer is op de overloop.

De leefruimte is in de oude schuur met een grote keuken, het fornuis met 3 ovens, koelkast en vaatwasser op de koeienstal, de zithoeken staan op de vroegere varkenstallen en heerlijke loungebanken in de Baander.

Wellness Bed & Breakfast Norgerstee met hottub

Wellness

 U kan gebruik maken van de sauna en de hot-tub.

Wanneer u gebruik wil maken van de hot-tub wordt er €80,- gerekend voor het hout en service, de gebruikers zorgen er zelf voor dat het water op temperatuur komt dit duurt ongeveer 2 tot 30uur. Elke extra dag €20,- voor het stookhout.

Kosten voor de sauna zijn €15,-  per dag voor de hele periode.

Omgeving

 

Kom, relax en beleef de geschiedenis en de natuur. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor wandelingen, [ATB] fietsen door de bossen en het mooie Es-landschap rond het dorp.

Het centrum van Norg met restaurantjes, winkels en supermarkten zijn op enkele minuten lopen.

Groningen en Assen liggen op ± 20 minuten rijden vanaf Norg. De bus [Lijn 83] naar beide steden stopt voor de deur [halte Pompstraat].

Faciliteiten

Beschikbaarheid

Benieuwd naar de beschikbaarheid van de groepsaccommodatie? Of wilt u een reservering plaatsen? Hieronder vindt u het jaaroverzicht. Via onderstaande knop kunt u vervolgens een reservering plaatsen.

Appartementen

Naast onze groepsaccommodatie zijn op ons terrein drie appartementen die u kunt huren: de Paardenstee, de Lindenstee en de Appelstee.

Groepsannuleringsverzekering afsluiten? ​

Groepsannuleringsverzekering afsluiten
Wat als door ziekte van jezelf/één van je reisgenoten of andere redenen het langverwachte verblijf niet door kan gaan? Bespaar jezelf de financiële gevolgen door een groepsannuleringsverzekering af te sluiten, zodat de hele groep verzekerd is tegen annuleringskosten. Klik HIER  om deze snel en eenvoudig af te sluiten!